Mingelmeny

Att beställa mingelmat är helt rätt eftersom du vill kunna delta i festen och socialisera med vänner och bekanta, inte tillbringa timmar i köket innan och under festen. Det finns många olika varianter med olika ingredienser. Mingelmat brukar också kallas för tilltugg, snittar, aptitretare, plockmat, finger food eller cocktail snacks. Tumregeln är att man ska kunna äta all mingelmat med händerna, utan att behöva bestick

Vi önskar Er beställning senast 4 dagar före ditt arrangemang, men vi försöker givetvis att hjälpa dig om du är ute i sista minuten. 

Minsta beställning 20 portioner. 

OBS! Vid allergier eller specialkost meddela oss vid beställning.

______________________________________________________

  • Lättare tilltugg före maten: 3–5 tilltugg/gäst, gärna 3 olika sorter.
  • Mingel några timmar: 3–5 tilltugg/timme, gärna 5–8 olika sorter.

  • Helkvällsmingel: 10–15 tilltugg/gäst, gärna minst 8 olika sorter

 ____________________________________________________________

  • Lilla Mingelpaketet: 4 st valfria snittar för 24 kr/st per person.
  • Mingelpaketet: 5 st eller fler snittar för 22 kr/st per person.

_____________________________________________________________

Vi rekommenderar mingelpaketet 5 st snittar/person! 

Pris: 110 kr per person 

  • Små smördegssnäckor som fylls med en röra på pepparonisalami,soltorkade tomater, västerbottensost och mascarponeost.

  • Mingelspett med kyckling (30 gr) med smak av teriyaki och sesamfrön

  • Fylld krustad med chèvreostcreme toppad med hjortronsylt.

  • Frasiga smördegspuffar fylld med fetaost och soltorkade tomater och sesamfrön.

  • Tunnbrödsnittar fylld med krämig räksallad,stenbitsrom och dill.

________________________________________________________________

  • Mingelspett med kyckling (30 gr) med smak av bbq kryddor

  • Mingelspett med kyckling (30 gr) med smak av teriyaki och sesamfrön

     

  • Tunnbrödsnittar fylld med rensteksröra med smak av pepparrot

  • Tunnbrödsnittar fylld med färskost, varmrökt lax och dill.

  • Tunnbrödsnittar fylld med västerbottenscreme och rökt skinka.

  • Tunnbrödsnittar fylld med räkröra och dill.

     

  • Kavringsnittar med skagenröra toppad med stenbitsrom och dill.

  • Kavringsnittar med gubbröra garneras med dill

     

  • Fylld krustad med chèvreostcreme toppad med hjortronsylt.

  • Fylld krustad med krämig räkröra toppad med stenbitsrom

  • Fylld krustad med rensteksröra toppad med lingon.

     

  • Frasiga smördegspuffar fylld med fetaost och soltorkade tomater och sesamfrön.

  • Små smördegssnäckor som fylls med en röra på pepparonisalami,soltorkade tomater, västerbottensost och mascarponeost.