Vi inriktar oss till hemstädningar i centrala Örnsköldsvik........

20. Feb, 2021

Vi inriktar oss till hemstädningar i centrala Örnsköldsvik........

Söker du hjälp med hemstädning så kan vi hjälpa dig.
Poängen är enkel - Vi tar hand om städningen av ditt hem så att du kan ägna tid åt andra saker.

Vi erbjuder all typer av städuppdrag i hemmet oavsett om det gäller en hemstädning varje vecka, varannan vecka, eller kanske till och med en gång i månaden.

Om ni anlitar oss för hemstädning så försöker vi självklart alltid att skicka samma person.

Vår personal är informerad om vad som gäller angående Covid.
- har man minsta symtom ska man stanna hemma.
- vi använder alltid handskar hos kunder.
- vara extra noggranna med handhygienen.

Är du/ni intresserad av att veta mer? Kontakta oss så kan vi boka in en tid för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar potentiellt upplägg och kostnad.

Sari Hållberg 070-317 18 23

 

Hej!

Jag heter Sari Hållberg och driver förtaget Hållbergs Clean & Catering AB i Örnsköldsvik sedan hösten 2012. Jag har även jobbat som kock i 20 år innan jag startade mitt företag. 

Vi sysslar med städning och catering mot företag och privatpersoner. Ni som är kunder är den viktigaste delen i vår verksamhet och vi utgår alltid från era behov och önskemål. 

För företaget är en ren och fräsch arbetsplats en förutsättning för en bra arbetsmiljö och trivsel på jobbet. Vi anpassar kontorsstädningen efter ert företags önskemål och naturligtvis till de tider som passar er bäst.

Trappstädning Låt oss sköta städning av trapphuset så får du ett rent trapphus med ökad trivsel och minskat slitage som följd. Vi utför trappstädning i bostadsföreningar, kontorsfastigheter och hyreshus. En välstädad miljö gör att människor beter sig bättre eftersom det syns att någon bryr sig. 

Som privatperson får du tid över till viktigare saker i livet som familj och fritid. Genom att anlita oss för er veckostädning kan du hålla hemmet fräscht och samtidigt få tid över till de viktigare sakerna i livet som du vill prioritera. Vi gör 50% Rutavdrag på alla tjänster inom hushållsnära tjänster direkt på fakturan. 

Cateringverksamheten i Örnsköldsvik. Catering är ett utmärkt alternativ för dig som enkelt vill ordna en fest för ett större antal gäster i hemmet eller för företaget. Vi har att erbjuda bufféer, varmrätter och efterrätter. Ni kan koncentrera er på att ha trevligt tillsammans med gästerna istället för att stå i köket. Det finns något för alla.